Camping des Mûres

Nos offres du moment

 • -20%

  HET HUWELIJKSREISAANBOD

  Van 4 april tot en met 5 juli 2020

  Stacaravan aan de kant van het dennenbos
  2
 • -20%

  HET SENIORENAANBOD (+ 60 JAAR OUD)

  Van 4 april tot 30 juni en van 1 september tot 11 oktober 2020.

  Standplaats
  2
 • 20€

  HET ACSI-ADAC-ANWB AANBOD

  Van 4 april tot 30 juni en van 1 september tot 11 oktober 2020

  Standplaats
  2
  1
Mijn reservering

Gelegen aan de Franse Rivièra in het hart van de Golf van Saint-Tropez, biedt onze 4-sterren camping u directe toegang tot de zee, met uw voeten in het zand. Er worden gevarieerde activiteiten, bevoorrechte locaties en à la carte diensten aangeboden om uw verblijf onvergetelijk te maken.

ONZE REGIO

Gelegen in Grimaud, in het hart van het Provençaalse platteland tussen eeuwenoude pijnbomen en de zee, biedt Camping des Mûres een uitzonderlijke locatie met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en directe toegang tot het strand.

De stad Port Grimaud gelegen in het hart van de Golf van Saint-Tropez.
wordt vaak het Venetië van de Provence genoemd, en terecht! Port Grimaud is meer dan een eenvoudige stad aan het meer, het is een van de weinige plaatsen in deze regio die gezegend is met de natuur. Gelegen in een adembenemend landschap is Port Grimaud als een paradijs op aarde.

COOL AND CHIIL!

Voor de natuurliefhebbers biedt camping des Mûres u verschillende staanplaatsen aan, afhankelijk van uw type installatie. De grootte en de belichting van de percelen variëren volgens uw wensen. Voor meer comfort kiest u onze nieuwe premium locaties.

COMFORTABEL VERBLIJF

In het hart van ons honderdjarige dennenpark of aan het water op ons fijne zandstrand, bieden wij u een reeks stacaravans met alle comfort, voor elk budget en elke wens!

EEN BEETJE TE ETEN?

Ons restaurant “La Brasserie”, gelegen in het hart van de camping, biedt u een keuken met een zuidelijke invloed. Onze chef-kok Richard Delia heeft een gevarieerde menukaart met zuidelijke invloeden samengesteld. Een afhaalmenu is ook beschikbaar voor lunch of diner in uw accommodatie!

CHALLENGE YOURSELF

Profiteer van uw vakantie om nieuwe sporten te leren. Wilt u ontspannen en uw batterijen opladen? Wilt u tijd doorbrengen en veel activiteiten ontdekken? Wat uw wensen op dit moment ook zijn, ze zullen worden vervuld!

PARADIJS VOOR KINDEREN

Onze Kid’s club is een echte ruimte van vrijheid en creatie. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden in een vrolijke sfeer: deelname aan sportuitdagingen, voorbereiding van voorstellingen, artistieke en creatieve activiteiten.

LAAT U ONTSPANNEN

Wij bieden vele diensten aan om uw vakantie gemakkelijker te maken. U kunt ook gebruik maken van het infopunt en het advies van onze gastvrouwen tijdens uw verblijf.

"Ik zou daar graag willen blijven
het hele jaar door...."

Onze klant: Alain Dehors

 
 • Een familieverhaal

  15 oktober 2019
 • Premium district

  15 oktober 2019
 • De zeilen van Saint-Tropez, uitgave 2019

  10 september 2019
 • We zitten voor de zee om wat te drinken!

  15 augustus 2018

#campingdesmures

Deel al je herinneringen op instagram en volg ons op Facebook.